‍Stads- en themarondleidingen in Kleef

Recreatie & Sport
Dit jaar zijn er 25 verschillende rondleidingen gepland op 46 data.
Anna von Cleve

Veel rondleidingengaan over bepaalde onderwerpen uit de geschiedenis van Kleve, zoals het spaleven of de schoenenindustrie. Er zijn rondleidingen in de historische tuinen, door de Schwanenburg of over begraafplaatsen en wandeltochten, bijvoorbeeld door Griethausen of Schenkenschanz.

Op 12 juni worden er ook heerlijke hapjes aangeboden voor de geschiedenis van Klever. Op 26 juni nodigt Anna von Cleve u uit voor een wandeling door de oude stad op de Heideberg en op 9 juli. In het Museum Forum Arenacum gaat het naast Romeinse vondsten ook over de jeugd en jeugd van Joseph Beuys en de tweetalige rondleiding "Het Hollandse Kleef" komt natuurlijk niet alleen aan bod bij de Nederlanders. Gloednieuw is de rondleiding "Landbouw in Trowels", die plaatsvindt op 10 september. Vanaf 16 april worden ook de populaire motortochten door de regio weer aangeboden.

De prijzen voordeelname liggen tussen de 5 en 13 euro. Daarnaast kunnen de rondleidingen voorgroepen ook op de gewenste datum worden geboekt (vanaf 65 € per groep). De flyer met alle onderwerpen en data is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Kleef en in het gemeentehuis.