29e Niederrheinischer Radwandertag op zondag 3 juli 2022

Recreatie & Sport
Foto: Adobe Stock

Dit jaar wordt voor de 29e keer de ’Niederrheinischer Radwandertag’ gehouden. Het vindt plaats op 3 juli 2022 en wordt gehouden onder het motto ’Stadt.Land.Genuss.’. Meer dan 30.000 fietsers nemen elk jaar deel aan dit evenement. 63 plaatsen in Niederrhein en het naburige Nederland bieden in totaal ongeveer 80 fietsroutes van verschillende lengtes ter keuze.

Geniet op de fiets van het gevarieerde landschap en combineer het met een ervaring uit het gebied ’Stadt.Land.Genuss.’ - dat is wat u kunt doen in Niederrhein. Veel restaurants, boerderijen of boerderijwinkels langs de routes nodigen u uit om deze dag te bezoeken of een rondleiding te volgen. Een kleurrijk bijprogramma biedt fietsers extra plezier bij de start- en finishpunten.

Als u minimaal twee stempels op uw kaart heeft, kunt u deelnemen aan de centrale verloting met veel hoogwaardige prijzen, bijvoorbeeld een fiets of een overnachting in een hotel in Niederrhein. Want het is de moeite waard om meer dan één dag door te brengen in het gebied tussen de Rijn en de Maas.

Onderaan vindt u de pdf met alle startpunten.

Alle informatie over de ’Niederrheinischer Radwandertag’ van dit jaar is vanaf mei beschikbaar op www.niederrhein-tourismus.de/radwandertag